Gezond afvallen - gezonde leefstijl | Your Natural Life

Welke route past bij jou?

Gezond afvallen – gezonde leefstijl

Alleen als je lichaam in balans is

Afspraak maken


Gezond afvallen – gezonde leefstijl

Inmiddels is wel duidelijk dat afvallen voor de meeste mensen niet zo eenvoudig is. Het advies om meer te bewegen en minder te eten is iets te kort door de bocht.

Het is altijd belangrijk te kijken wat er bij jou past:

1) onder begeleiding geleidelijk je leefstijl aanpassen: Lipolip of Menocure voor vrouwen in de overgang

2) alles al geprobeerd en niets werkt meer? Eerst detoxen en in balans komen: Vegan Detox Programma van 10 dagen

3) misschien past dit beter bij je: Intermittent Fasting

Samen kunnen we kijken welke route het beste bij je past.

Gezond afvallen – gezonde leefstijl: Lipolip of Menocure

Doeltreffend en gezond afslanken

 • Het LipoLip-programma of Meonuce voor de vrouw in de overgang, werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren. Bij deze programma’s verdwijnt alleen het ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.
 • Deze afslankingskuur  bevat niet alleen stoffen die de vetverbranding op gang brengen, maar – en hierin zit het grote verschil met andere diëten – ook stoffen die op een innovatieve manier ingescand zijn en invloed hebben op het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Het inscannen zorgt ervoor dat de hypothalamus de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel onderdrukt.

Natuurlijk, veilig en gezond

De programma’s werken effectief  en zijn volkomen veilig. De kuren bevattenn enkel natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. De kuur draagt niet alleen bij tot effectief afslanken, maar stelt als doel gezond afslanken en slank blijven op lange termijn, zonder gevaar voor het alom gekende jojo-effect.

Voel je vitaal zonder honger!

Je zult geen ‘echte’ honger hebben. Dat zou beslist wél het geval zijn mocht je niet ondersteund worden. Dankzij deze ondersteuning van de ampullen blijven de typische honger/dieet bijwerkingen achterwege. Dat komt omdat het programma bijdraagt tot het verbranden van de juiste vetten. Sterker nog: ondanks de geringe calorie-inname via het toegestane voedsel zul je je heel snel vitaler voelen. Indien je de kuur zou volgen zonder de innovatieve ampullen, zou dit ook leiden tot gewichtsafname, maar dan zou je voornamelijk spieren en vocht verliezen en daarbovenop ook constant honger hebben en je zwak, slap, moe en trillerig voelen. Bovendien zou je humeur beneden alle peil zijn.

Vetverlies, geen spierverlies

Vanwege het grote gewichtsverlies in korte tijd  mogen de programma’s enkel onder toezicht van een deskundige therapeut worden gebruikt. Door middel van het dieet en met behulp van de  kuren worden alleen de reserve-vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Je verliest dus geen onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa, maar wel overtollig vet, op een veilige en harmonieuze wijze. Tijdens deze programma’s zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.
Tijdens het dieet haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt. Een voedingssupplement met multivitaminen/mineralen is wel aanbevolen. Daarom vind je de basispakketten ook een supplement, dat je tijdens de duur van het programma inneemt.

Proactieve ondersteuning

Het principe van de programma’s is dat je proactief wordt ondersteund, om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen om maximaal resultaat te behalen. De duur van het dieet varieert van 24-36 dagen per kuur (plus nog 3 dagen stabilisatie). Daarna volgen 6 weken consolidatie, waarin je leert eten in functie van je nieuwe gewicht. Voor personen die meer kilo’s willen verliezen kan de kuur in overleg  verlengd worden.
Tijdens de kuren kun je op een gezonde en verantwoorde wijze aanzienlijk afvallen. Vrouwen kunnen 8 tot 10 procent en mannen minimum 10 procent van hun totale lichaamsgewicht verliezen.

Afhankelijk van de hoeveelheid gewicht die je wilt verliezen, kan het programma verlengd worden

Afvallen

Inhoud van het programma:

* Uitgebreide intake met meten en wegen

* Pakket met instructieboekje, supplementen, meetlint (Menocure incl. boek over de overgang van Leen Steyaert met een mooi stappenplan om goed door de overgang te komen) en vezeltabletten.

* 4 vervolgconsulten in de praktijk

* emailcontact voor vragen die niet kunnen wachten tot het volgende consult

Totaalprijs Lipolip of Menocure € 350. Je betaalt het bedrag in één keer maar ontvangt wel per consult een factuur welke je evt. kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Check op Zorgwijzer.nl of je in aanmerking komt voor vergoeding voor orthomoleculaire consulten bij jouw zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig? Vraag om de digitale flyer via yvonne@yournaturallife.nl

Paskamerstress?

VEGAN DETOX PROGRAMMA

Mensen die bij mij in de praktijk komen hebben vaak al een lange historie van artsbezoek en andere therapeuten. De klachten die ze hebben bestaan al lang en de klachtenlijst wordt steeds langer. Vooral als het gaat om afvallen hebben ze vaak alle diëten al geprobeerd en is hun lichaam volledig hormonaal uit balans. Met name calorie beperkende diëten doen je lichaam geen goed en de rekening wordt later gepresenteerd. Het afvallen lukt niet meer, hoe weinig je ook eet. Afvallen heeft o.a. te maken met hormonale balans, maar er zijn ook andere struikelblokken. Waarom valt de één nou wel af en de ander niet? Dat kan o.a. te maken hebben met:

 • Medicijngebruik
 • Stress
 • Te weinig beweging
 • Verstoorde hormonale balans
 • Menopauze
 • Te weinig calorie inname
 • Teveel opgeslagen gifstoffen
 • Schildklierproblemen
 • Insulineresistentie

Of ons lichaam kan afvallen wordt bepaald door heel veel zaken. Bij Your Natural Life gaan we altijd eerst onderzoeken, wat het afvallen in de weg kan staan. De Vegan Detox kan een super start zijn voor een gezondere leefstijl, een reset voor het lichaam en een mooi begin voor het afvallen.

Als je veel opgeslagen gifstoffen hebt in je lichaam, kunnen de volgende klachten ontstaan:

 • moeite met afvallen
 • gebrek aan energie
 • verminderde weerstand
 • ontstekingsziekten (acné en andere huidklachten)
 • sneller verouderen
 • diabetes type 2
 • vruchtbaarheidsproblemen
 • slecht slapen
 • hoofdpijn
 • allergieën en eczeem
 • prikkelbare darm

Vegan Detox van 10 dagen:
Detoxen, afslanken en meer energie. Terug naar je oergenen door 10 dagen Vegan te eten (waarin eigenlijk maar 4 dagen echt volledig vegan zijn). Juist veel eten maar vooral plantaardig. Lekker bewegen en vooral zweten om je afvalstoffen die in vetcellen zitten los te maken. Op deze manier wordt het afvallen ondersteund en kan je gezonder worden. Het ontgiften van opgeslagen belastende stoffen wordt bevorderd. Het Vegan Detox Program is een aanrader als je leefstijlgerelateerde chronische klachten hebt.

De naam van het programma doet vermoeden dat een Vegan leefstijl aanbevolen wordt, maar dat is niet het geval. In het midden van de kuur eet je 4 dagen vegan. Dit zet je lever aan om te ontgiften. De laatste dagen ga je weer wat dierlijk eiwitten opbouwen. Na de kuur wordt geadviseerd een dag of 3 vegan te blijven eten per week en de overige dagen een orthomoleculair voedingspatroon te hanteren.

To detox or not to detox

Tijdens de kuur zou je 1-4 kilo af kunnen vallen en wordt je lichaam aangezet tot vetverbranding. Bij de kuur ontvang je een blister met begeleidende suppletie (4 x per) dag, een overzicht van wat je mag eten per dag plus een pot Supergreens+ van ScKIN. Met deze pot doe je 30 dagen dus ook na de kuur kan je de Supergreens+ nog even gebruiken om je lichaam en je weerstand te ondersteunen. In de Supergreens+ zit een scala aan vitaminen en mineralen en adaptogene kruiden. Echt een superpot!

Wil je weten of dit programma ook voor jou geschikt is? Stuur dan een email naar yvonne@yournaturallife.nl

Het doel is zeker niet alleen afvallen, deze kuur is een echte reset van je systeem, waardoor je na het programma makkelijker je gezonde leefstijl kunt volhouden.

Wil je je aanmelden voor het programma, stuur dan een bericht naar bovengenoemd e-mailadres of bel met 06-12120809.

Prijs: € 215 incl. intake, suppletie (supplementenstrip en Supergreens+ voor 30 dagen), voedingsadvies en evalutatieconsult.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consulten uit de aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar hoeveel jij vergoedt krijgt per consult.

Vegan Detox Programma

INTERMITTENT FASTING

Intermittent Fasting staat volop in de belangstelling, ook bij de wetenschap. En terecht want het biedt veel gezondheidsbevorderende effecten:

 • je lichaam maakt een switch van glucose naar (buik)vetverbranding
 • hormonale balans
 • stabiliseren van de glucosehuishouding
 • meer energie
 • herstel lichaamscellen
 • anti-aging
 • ontstekingsremmend (dus o.a. ook in te zetten bij reuma en MS)
 • verlagen/stabiliseren insulinelevels en bloedsuikerspiegel

Dit zijn er maar een aantal maar 1 ding staat vast: vasten is gezond!

Het is alleen wel zaak om het goed en voorbereid te doen. Zo zijn er verschillende schema’s mogelijk en is het belangrijk dat je gezond eet tijdens de eetmomenten, zodat je al je voedingsstoffen binnen krijgt.

Ben jij benieuwd of intermittent fasting iets voor jou is? Lees ook eens dit blog.

VetverbrandenJij kan het ook!

Geen nieuw dieet, wel een nieuwe lifestyle


Ruim de blokkades op, verbeter je lifestyle en kom in balans: je zit lekker in je vel en valt ook nog af

Gezonde voeding

Niet vullen maar voeden

Suppletie

Voeding is onderhoud en met suppletie kan je sturen

Beweging

Bewegen moet plezierig zijn, wat past er bij jou?

Body & Mind

Gedragsverandering is essentieel voor een blijvend nieuwe leefstijl


Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld