Vitaal door de overgang | Your Natural Life

Vol in de kracht van je leven
Jij kan het ook!

Maak van de overgang een krachtige fase vol energie en vitaliteit


Maak afspraakSommige vrouwen kijken met angst en beven uit naar de periode die overgang heet of menopauze. Anderen laten het maar op zich af komen en worden overvallen door kenmerken van deze periode die niet altijd even prettig zijn. Zo vliegen de kilo’s er vaak aan en werken de methodes die je vroeger hanteerde om af te vallen niet meer.

8 van de 10 vrouwen hebben in mindere of meerdere mate last van overgangsklachten en bij ongeveer 20% wordt hun leven hierdoor ernstig ontwricht en bij een even groot percentage bestaan weinig tot geen klachten. Helaas denkt een groot deel van de vrouwen “dat dit er nu eenmaal bij hoort“. Ook de extra kilo’s die deze periode kenmerken, de verdwijnende taille, het drijft vele vrouwen tot wanhoop.

De diverse fasen van de overgangsperiode brengen verschillende veranderingen met zich mee. De klachten tijdens de overgang/menopauze zijn niet zozeer het gevolg van dalende oestrogeen en progesteronspiegels, maar vooral een verstoorde activiteit van oestrogeen, progesteron en andere hormonen, als gevolg van metabole stoornissen, nutriëntentekorten, een verkeerd voedingspatroon en een ongezonde leefstijl. Positief hieraan is dat je aan deze factoren iets kunt veranderen.

Wil jij ook als een vitale vrouw door deze fase heen gaan en wat kilo’s kwijt? Dan is MenoCure iets voor jou!

Menocure is een volledig leefstijl programma voor de vrouw. Of je nu in overgang/menopauze zit of in een andere levensfase met hormonale problemen, dat maakt niet uit.

Afvallen gedurende deze periode is best een uitdaging. De veranderingen die plaatsvinden maken het afvallen moeilijk. Oestrogenen gaan dalen en dit hormoon is juist van invloed op de snelheid van de stofwisseling en opslag van het lichaamsvet.

Het is op zich normaal dat je gedurende deze fase van je leven een kilo of 5 aankomt. Als het er echter veel meer worden en je voelt je er niet gelukkig mee is het tijd om actie te ondernemen.

MenoCure draagt bij aan het afbreken van de opgeslagen vetten. Door de bijgeleverde suppletie wordt je ondersteund in de hormonale balans en het afvoeren van afvalstoffen.

Met MenoCure investeer je in je gezondheid. Gedurende 24-36 dagen zorg je ervoor dat je je hormoonwerking optimaliseert, je stofwisseling ondersteunt en het overtollige vet gaat kwijtraken. Tot slot leer je tijdens het programma hoe je verdergaat en welk eetpatroon je vol kunt houden om op gewicht te blijven.

Het MenoCure-programma omvat:

Box met 36 ampullen

Ondersteunend supplement voor de hormonen

Vezeltabletten voor een goede darmwerking en hongergevoel

Boekje met instructies

Meetlint

Boek van Leen Steyaert “Jouw Menopauze Plan”

Daarnaast vindt er een uitgebreide intake plaats waarin het programma wordt uitgelegd en metingen worden verricht en vinden er 3 vervolgconsulten plaats om je te begeleiden en ondersteunen tijdens het programma.

Prijs: € 350,00

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consulten uit de aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar hoeveel jij vergoedt krijgt per consult.


Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld