Intake » Your Natural Life


Voorafgaand aan het intake-gesprek ontvang je via de mail een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. Tijdens het intakegesprek vullen we deze gegevens aan zodat er een compleet beeld ontstaat van de oorzaak van de klachten en jouw hulpvraag.

Indien noodzakelijk, besluiten we in overleg of er aanvullend onderzoek nodig is.

Bijvoorbeeld een bloed- of een faeces-onderzoek. Sommige onderzoeken kunnen via de huisarts aangevraagd worden. Het is ook mogelijk deze onderzoeken te laten verrichten via een samenwerkend laboratorium. Tot slot is het mogelijk een complete healthcheck te laten doen, via een vingerprik in de praktijk.

Soms worden er tijdens het intakegesprek al zaken duidelijk. In de Orthomoleculaire therapie kunnen “quick wins” ingezet worden om je snel wat beter te laten voelen maar het zijn “slow wins” die uiteindelijk nodig zijn om tot oplossingen te komen. De grootste vooruitgang zit soms in de kleinste dingen.


Aanvullend onderzoek

In de praktijk kunnen wij een aantal onderzoeken doen


Bloeddrukmeting

Met de Omron automatische bloeddrukmeter kunnen we ter plekke zien of uw bloeddruk afwijkingen vertoont.


Conditie van de bloedvaten met de StiffnoGraph

De StiffnoGraph kan in 2 minuten tijd via de vingertop analyseren wat de stand van uw bloedvaten is en of er eventueel sprake is van een tekort aan vitamine K.


Healthcheck middels EMB-bloedtest

Door bloedafname via de vingertop kan o.a. een complete vitaminen- en mineralenbalans, (energetische) verstoringen in het lichaam en en aantal reguliere waarden gemeten worden.

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld