Juni: maand van de EMB-bloedtest » Your Natural Life

emb-test-1280x487.jpg

In de maand van de EMB-bloedtest krijg je korting!

Ervaar jij klachten waarvan de oorzaak onbekend is of lukt het je maar niet om deze klachten onder controle te krijgen of de juiste hulp te vinden? Dan is deze test misschien wel iets voor jou.

De EMB-bloed test is een holistische bloedtest met 3 onderdelen: hematologisch bloedbeeld, microscopisch bloedbeeld en de energetische-scan.

Met de gegevens die tijdens een intakegesprek besproken worden en de uitslag van deze test, wordt er een adviesrapport opgesteld om de behandelrichting te bepalen. Het adviesrapport omvat een algemeen orthomoleculair voedingsadvies, specifieke voedingstips op basis van het door jou opgestelde voedingsdagboek, leefstijladviezen en een supplementen-advies.

Met de uitslag van de test incl. het adviesrapport heb je onder andere een mooi beeld van het functioneren van je lichaam, of je tekorten hebt of intoleranties, hoe het ervoor staat met de hormoonbalans en de darmfunctie.

De hiervoor beschreven werkwijze als zodanig is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt zeker ook niet het reguliere bloedonderzoek. De suppletie-adviezen die worden gegeven zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. Als je je zorgen maakt over je gezondheid, ga dan altijd eerst naar je huisarts.

EMB intoleranties 2

Wil jij de EMB-test af laten nemen? Boek dan hier https://yournaturallife.clientomgeving.nl/afspraak-maken je intake en kies voor Intake + EMB. Er kan ingepland worden op maandag, dinsdag en woensdag.

De procedure is als volgt:

  • Nadat je je Intake hebt ingepland, ontvang je een afspraakbevestiging, een verzoek om je gegevens aan te vullen en een intake-vragenlijst.
  • Tijdens de Intake nemen we je intake-vragenlijst door en je voedingspatroon en nemen wat bloed af via een vingerprik.
  • Je betaalt de test via pinbetaling.
  • Het bloed wordt opgestuurd naar het EMB-lab.
  • Als de uitslag er is, wordt er een adviesrapport voor je opgesteld, deze ontvang je per beveiligde email samen met het EMB-rapport.
  • Indien je aanvullende vragen hebt, kan je die per email stellen.
  • NB: indien je complexe gezondheidsklachten hebt, kan het zijn dat het advies uit meerdere stappen bestaat. Vervolgconsulten zitten niet in de genoemde prijs maar worden aanvullend gefactureerd. Je bent echter tot niets verplicht.
  • Prijs is excl. supplementen

 

Ben jij op zoek naar de oorzaak van je klachten? Wacht niet te lang want VOL=VOL. Boek dan jouw EMB-take via https://yournaturallife.clientomgeving.nl/afspraak-maken

De prijs van de EMB is in de hele maand juni 2022 € 200 (intake, laboratoriumkosten, bloedafname en adviesrapport per email) i.p.v. € 259.

De EMB-test zelf wordt niet vergoed, maar een deel van het intakegesprek kan vergoed worden uit de aanvullende verzekering.

Check hier of jij in aanmerking komt voor vergoeding: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde

Let op: Zorg & Zekerheid en DSW eisen behandeling door een orthomoleculair arts.

Yvonne Kuijpers

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld