Mijn naam is Yvonne Kuijpers,
jouw Health & Lifestylecoach

Mijn naam is Yvonne Kuijpers, ik ben orthomoleculair Health & Lifestylecoach.

Ik heb dit beroep gekozen, omdat ik er achter kwam dat als je een leefstijlgerelateerde chronische ziekte hebt, die niet binnen een afgekaderde definitie valt van een bepaalde ziekte, je vaak niet goed geholpen kan worden.

Zo ben ik door de jaren geen door mijn nieuw verkregen kennis uit de orthomoleculaire studie afgekomen van mijn hypoglycaemie, dagelijkse hoofdpijn, wekelijkse migraine aanvallen, eczeem en nog vele andere kwaaltjes.
Ik had jarenlang een slecht eetpatroon. Als kind was ik mager en later gewoon slank en ik had het idee dat ik alles kon eten. Ik at vooral veel koolhydraten, en suiker, vond groente vies en fruit nutteloos. Dat ging goed, totdat er kinderen kwamen. Daarna gingen de kilo’s er niet zo makkelijk meer af en begon ik klachten te krijgen als gevolg van mijn voedingspatroon. Inmiddels heb ik ervaren dat je met een gezond voedingspatroon een stuk beter slaapt, meer energie hebt, van allerlei kwalen verlost wordt én prima op gewicht kunt blijven.

In de praktijk zie ik veel mensen met chronische aandoeningen, waar maar geen oplossing voor lijkt te zijn. Ze zijn overal geweest en zijn er moedeloos van geworden.

Het is natuurlijk niet zo simpel als het klinkt maar: als jij een chronische leefstijlgerelateerde aandoening hebt, kan ik jou helpen.

Samen gaan we zoeken naar de werkelijke oorzaak van je klacht(en). Het oplossen ervan vergt vaak een aanpassing van je leefstijl op alle fronten. Dat is niet gemakkelijk maar het is wel de moeite waard. Want als je eenmaal ervaart wat deze aanpassingen in je leefstijl voor je doen, wil je niet anders meer en heb je motivatie genoeg om het blijvend door te voeren. De grootste winst zit soms in de kleinste verandering.

Orthomoleculaire Geneeskunde heeft mij en mijn gezin veel gebracht en dat gun ik iedereen. Dat mijn passie nu mijn beroep is geworden is natuurlijk geweldig, want mensen helpen naar een betere gezondheid, is het mooiste wat er is.


Meld je aan voor de nieuwbrief

Meld je aan voor de nieuwbrief

Wordt lid van de nieuwbrief en ontvang het laatste nieuw op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld