Mijn naam is Yvonne Kuijpers,
jouw Health & Lifestylecoach

Vanaf mijn jongste jeugd had ik last van hypoglycaemie (lage bloedsuikerspiegel). Ik viel regelmatig flauw en niemand die me kon vertellen hoe dat kwam. Na veel zoeken kwam ik erachter wat de oorzaak was. Door een onjuist eetpatroon hield ik een sterk schommelende bloedsuikerspiegel in stand.
Daarnaast had ik veel spierspanningshoofdpijn die opgelost werd met spierverslappers en pijnstillers. Toen al vroeg ik mijn huisarts of er geen andere oplossing was, als hij met zijn receptenblokje in de aanslag zat.
Jarenlang had ik last hiervan. Rond mijn dertigste kreeg ik last van migraine. Ook hiervoor waren natuurlijk pillen beschikbaar. Op een gegeven moment had ik een doosje of 5 om het te voorkomen of te bestrijden, maar het werd alleen maar erger. Op mijn 35e voelde ik me met 2 kleine kinderen alleen maar moe, moe en moe en slikte familieverpakkingen pijnstillers, alles wat beloofde dat mijn hoofdpijn en migraine zou verdwijnen.
In een helder moment besloot ik alle medicatie eruit te gooien en ik geloofde het week na week niet, maar de migraine bleef weg en ook mijn hoofdpijn werd steeds minder.
Dankzij het orthomoleculaire voedingspatroon heb ik mijn hypoglycaemie onder controle, ben ik beter op gewicht en heb ik weinig tot geen last van hormonale schommelingen en eczeem.

Ik ben enorm blij dat ik na mijn studie een eigen praktijk kon beginnen om die mensen te helpen die ook al overal geweest zijn en maar geen oplossing vinden voor hun klachten.
Als datgene waar je last van hebt niet valt binnen een afgekaderde ziekte, wordt vaak niet herkend wat de oorzaak is.
In de Orthomoleculaire Geneeskunde zoeken we naar de oorzaak van je klachten. Geen symptoombestrijding maar de werkelijke oorzaak aanpakken door interventies op het gebied van voeding, suppletie, beweging en mindset.

Ik heb me inmiddels gespecialiseerd in afvallen, huidklachten als acné en rosacea, spijsverteringsklachten, omkeren Diabetes type 2, stress/burn-outklachten en overgangsklachten. Maar eigenlijk kun je voor elke leefstijl-gerelateerde aandoening bij mij terecht.

Mijn behandelplannen zijn bij voorkeur gebaseerd op ondersteunend onderzoek, waar mogelijk. Bloedprikken, speekseltesten en ontlastingsonderzoek kunnen belangrijke inzichten bieden bij het behandelen van de oorzaak van de klachten.

Benieuwd of ik iets voor jou kan doen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis kenninsmakingsgesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.



Benieuwd hoe een orthomoleculair therapeut te werk gaat? Check deze blog of kijk dan dit korte filmpje.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld