Garnalenballetjes met Aziatische saus | Your Natural Life

garnalenballetjes-1-1280x1280.jpg

Dit gerecht kan je als lunch, diner of snack eten, altijd lekker!

Ingrediënten:
1/2 rode chilipeper
500 gr. rauwe gepelde garnalen
1/2 tl. gemalen citroengras
1 tl geraspte gemberwortel
1 el vissaus
1 el soyasaus
1 el kokosmeel
1/2 tl zout
1 el sesamzaad
1 el kokosolie
evt. wat koriander voor garnering

Voor de saus:
1/2 tl gemalen chilipeper naar smaak
3 el (homemade) mayonaise
geraspte schil van 1/2 limoen
1 tl limoensap
1/2 el vissaus

* Snijd de chilipeper fijn. Maal met de garnalen, het citroengras, de gemberwortel, vissaus, soyasaus, kokosmeel en het zout kort in een keukenmachine
* roer het sesamzaad erdoor en rol er balletjes van. Het wordt vrij plakkerig maar als je je handen inwrijft met een beetje olijfolie, gaat het goed
* verhit kokosolie in de pan en bak de balletjes gaar en tot ze goudbruin zijn.

Meng intussen de ingrediënten voor de saus.

Bron: Paleo Lifestyle Magazine

Yvonne Kuijpers

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld